یکشنبه , ۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو با دکتر محمود زند مقدم

محمود زند مقدم

گفت‌وگو با دکتر محمود زند مقدم در ماهنامه تجربه به چاپ رسید .

بعد از پنج سال ، قسمت بود در این تاریخ و در این شماره‌ی مجله‌ی تجربه ، گفت‌وگویم با دکترمحمود زند مقدم چاپ شود . زهی آزاد مرد ! مؤلفان و نویسندگان داستانِ بسیار دیده‌ام ، مستندنگاران بسیار کوشیده‌اند تا تاریخ و یا حس‌وحالی را ثبت کنند اما من جز دکتر محمود زند مقدم ، در حافظه‌ای تیز و قلمی بی اندازه درخشان ندیده‌ام . رسم و قاعده‌ی زیستش دور از خودنمایان ادبی روزگار بود . ندیدم قلمی شعله‌ی رخشنده‌ای چون او‌ داشته باشد بی هیچ تعارفی ، نخوانده‌م حکایتی شیرین‌تر از روایت این آزاد مرد . در خلق و خو ، صورت و سیرت نمونه و منحصر به فرد بود .

_

کمال تشکر را دارم از برادر بزرگوار دکترمحمود زند مقدم ، جناب آقای دکتر احمد زند مقدم و همچنین دو چندان سپاسگزارم از جناب آقای اسماعیلی گرامی که با دقت نظر بر این گفتگو اصلاحات لازمه را انجام دادند .

سپاس از مجله‌ی وزین تجربه و پژمان موسوی عزیز برای زنده و مهم نگه‌داشتن یادِ این بزرگ‌مرد تا خاطرش مهیای خاموشی نشود .

با احترام

ساناز سیداصفهانی


درباره ساناز سید اصفهانی

متولد 14 . 9 . 1360 در تهران ، از سن پنج سالگی وارد هنرستان عالی موسیقی شد و بعد به مدرسه ی هنر و ادبیات ِ صدا و سیما رفت . ساز تخصصی او پیانو بود که به صلاحدید خانواده از ادامه ی تحصیل در این رشته به صورت تخصصی منصرف شد و وارد رشته ی ریاضی فیزیک شد و پیانو را در کنار درس با اساتید مجرب به صورت خصوصی فرا گرفت . او دارای مدرک انیمیشن کامپیوتری از مجتمع فنی تهران میباشد و همزمان با تحصیل و کار در این رشته وارد دانشگاه سوره ی تهران شد و در رشته ی تئاتر ، گرایش ادبیات دراماتیک تحصیل کرد . همزمان با ورود به دانشگاه شروع به همکاری با مطبوعات شد . او با روزنامه هایی چون همشهری ، همشهری مناطق ، اعتماد ، اعتماد ملی ، شرق ، تهران امروز ، فرهیختگان و ماهنامه ی ادبی گلستانه ، مجله ی نقش آفرینان ، ماهنامه ی رودکی و سینما- چشم ( روح سرگردان موزه سینما )، ماهنامه ی سیاسی فرهنگی دنیای قلم . . . همکاری کرده است .

همچنین بررسی کنید

این یک عکس دو نفره نیست .

ین یک عکسِ دو نفره نیست.] شما را دعوت می‌کنم به شنیدنِ صدای سنتوری که …