یکشنبه , ۲ دی ۱۴۰۳

صفحه ی وزینِ iranianartists

img_20161015_111307

صفحه ی هنرمندان ایرانی در اینستاگرام اولین باری است که با نگاه ِ دقیق به نوشته های زیر عکس ها که ترکیبی از عکس و کلاژ و … است یکی از کارهایم را انتخاب میکند . در کشوری که ( آرتیست ) ،معنای – هنرمند –  میدهد و این هنرمند الزاما جزو دسته ی بازیگران یا نقاشان است و اصولا نویسندگان و شاعران و فیلمنامه نویسان و دست به قلم های ادبی  در این کلمه به حساب نمی آیند . . . یکی از کارهایم همراه نوشته اش درآن گنجانده شده . پیش تر در سه صفحه ی خارجی مورد عنایت و لطف دوستان هنرمند قرار گرفته بودم اما این اولین باری است که بعد از نمایشگاه سولی لوگ در تئاتر مستقل تهران ، – هنرمند – محسوب می شوم . هرچند مایه ی شرم است که سرزمین ما جولانگاه دوستان تجسمی و بازیگر و سینمایی شده و تمام اندیشمندان و پژوهشگران در پشت صحنه ی فاخر آنان در سکوتی ناخواسته خفه می شوند اما این حرکت از طرف یک پیج ایرانی برایم بسیار قابل تجلیل و تحسین بود . که مرزهای خشک و کپک زده ی تعاریف را میشکند و در استخوان بندی هرآنچه بایسته است میخواهد دوام یابد .

جرای من در سالنِ زَنگارگونِ وحدت، از ساعت ِ شفق به فلق، رِوِرانسش کابوسی پر از  وحشت، یک کف مرتب برای مترسک مستعد، اتاق گریم و آیینه، این منم امتدادش پشت یک آیینه، در زمستانِ نمایش، گُلهای یخ دسته گل های صد آفرینِ یک دلقک.

درباره ساناز سید اصفهانی

متولد 14 . 9 . 1360 در تهران ، از سن پنج سالگی وارد هنرستان عالی موسیقی شد و بعد به مدرسه ی هنر و ادبیات ِ صدا و سیما رفت . ساز تخصصی او پیانو بود که به صلاحدید خانواده از ادامه ی تحصیل در این رشته به صورت تخصصی منصرف شد و وارد رشته ی ریاضی فیزیک شد و پیانو را در کنار درس با اساتید مجرب به صورت خصوصی فرا گرفت . او دارای مدرک انیمیشن کامپیوتری از مجتمع فنی تهران میباشد و همزمان با تحصیل و کار در این رشته وارد دانشگاه سوره ی تهران شد و در رشته ی تئاتر ، گرایش ادبیات دراماتیک تحصیل کرد . همزمان با ورود به دانشگاه شروع به همکاری با مطبوعات شد . او با روزنامه هایی چون همشهری ، همشهری مناطق ، اعتماد ، اعتماد ملی ، شرق ، تهران امروز ، فرهیختگان و ماهنامه ی ادبی گلستانه ، مجله ی نقش آفرینان ، ماهنامه ی رودکی و سینما- چشم ( روح سرگردان موزه سینما )، ماهنامه ی سیاسی فرهنگی دنیای قلم . . . همکاری کرده است .

همچنین بررسی کنید

Beş soruda “Gandi Sokağı”nda Bir Gezinti

[ پرسه در خیابانن گاندی ، گفتگو با سانازسیداصفهانی گفتگو با سانازسیداصفهانی – مجله ادبی …